Kuvakuja on internetissä toimiva maksuton kuvien jakamispalvelu. Sen tarkoitus on mahdollistaa käyttäjien omien kuvien esittäminen laajalle käyttäjäjoukolle niin, että käyttäjät voivat katsella, kommentoida ja antaa kuville ääniä. Kuvakujaa ei ole kuvien tallennus- tai arkistointipalvelu, vaan käyttäjien on muistettava säilyttää kaikki alkuperäiset kuvat itsellään.

Kuvakuja on myös Mediatalo ESAan kuuluvan Etelä-Suomen Sanomien julkaisutyökalu, jonka avulla hallitaan ja esitetään eri aihepiireihin liittyviä kuvia.

REKISTERÖITYMINEN ON SULJETTU

Kuvakuja-palvelu suljetaan toukokuussa 2018 ja sen vuoksi palveluun ei enää voi rekisteröityä.

OSALLISTU KUVATEMPAUKSIIN JA KILPAILUIHIN

Kuvakuja.fi:ssä on lähes koko ajan menossa johonkin teemaan liittyvä kuvienkeräystempaus tai kuvakilpailu, jossa palvelun käyttäjät äänestävät parasta kuvaa. Tempauksiin ja kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa. Lähetä sinäkin parhaat otoksesi muiden ihailtavaksi. Kilpailuissa jaetaan välillä myös palkintoja sekä kuvien lähettäjille että äänestäjille.

DIGIKUVISTA TULOSTEITA

Tiestikö, että voi helposti tehdä Kuvakuja.fi:hin lisäämistäsi kuvista erilaisia tulosteita ja kuvatuotteita Eirin kuvapalvelun kautta! Siirry albumien hallintanäkymään ja lisää haluamasi kuvat siirtokoriin. Lopuksi siirry siirtokoriin ja napauta painiketta Lähetä. Tämän jälkeen sinulle avautuu Eirin tilaustyökalu, jossa kuvat ovat valmiina. Eirin sivu opastaa sinua tilauksen tekemisessä.